60 millioner dollar til «Monster Hunter» film
0

60 millioner dollar til «Monster Hunter» film

mai 14 Anders Lønning  

PERFEKT FOR KAIJU SJANGEREN?: Monster Hunter har en bred stall av fryktinngytende monstre å ta av. Som fan av Kaiju sjangeren er jeg håpefull

Samarbeidet mellom Capcom og regissør Paul W. S. Anderson fortsetter. Etter å ha produsert samtlige, samt skrevet og regissert flere av filmene basert på Capcom’s Resident Evil serie gjør Anderson seg klar til å starte på et annen stor Capcom prosjekt, ingen ringere enn den høyst dagsaktuelle Monster Hunter serien.

Med seg på laget har han nok en gang sin kone, skuespiller Mila Jovovich, som har hatt hovedrollen i samtlige Resident Evil filmer, og som VG247 rapporterer vil også ha hovedrollen her. Filmingen vil foregå i området rundt Cape Town i Sør-Afrika, samme sted som de nylig spilte inn Resident Evil: The Final Chapter

Constantin Film, som har vært Andersons distributør på samtlige Resident Evil filmer, vil nok en gang stå for distribusjonen, og filmen har et planlagt budsjett på rundt 60 millioner dollar, rundt 480 millioner norske kroner.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.