Streamer tips – Nightblue3
0

Streamer tips – Nightblue3

aug 17 Spill.no  

Så.. Planen var egentlig å ha bloggserie hvor jeg skulle poste ukentlig. Desverre ble jeg for opptatt med andre ting og bloggserien ble litt glemt. Så får heller prøve å poste en gang iblant når jeg har tid fremover, fremfor å ha noe fastslått!

Nightblue3

Nightblue (Rabia Yazbek) streamer som mange andre populære streamere League of Legends. Twisten med Nightblue er at istedenfor å bare streame fordi han er god, så vil han også lære bort hva han kan. Med tanke på at Nightblue er og har vært i Challenger Tier siden season 3, så vet han også en god del om spillet. Hans favorittrolle er jungle, fordi han føler at det er der han kan gjøre mest nytte for seg siden han da kan hjelpe alle andre på laget. Han ble spesielt kjent for sin Rammus jungle i season 3, selv om hans nåværende favoritt champion er Elise. Han ble også tatt inn som en sub-spiller for det profesjonelle laget Team SoloMid i LCS i starten av season 4, men gikk vekk fra dette i løpet av Mai fordi han heller ville fokusere på streaming.

Måten Nightblue lærer bort spillet er veldig spesifik, han forklarer alt fra hvorfor han kjøper det og det, hvorfor han brukte den abilityen først og hvorfor han makser det utifra hvilke motstandere han møter. Han vil også fortelle hva som var bra og hva som gikk dårlig under hver teamfight, for å vise hvordan de kunne ha vunnet den eller i det minste ikke tapt så hardt. Han vil også iblant ha noen spesial streamer der han tar alle champions A-Z i junglen.

Nightblue har også mange såkalte smurfs brukere hvor han enten spiller for å komme opp i Challenger/Diamond I med de også eller bare tar et såkalt Bronze to Diamond I-run. Disse vil som regel hete noe med Night og så en farge, f.eks Nightblack, Nightwhite, Nightpink og Nightbloo er av hans mest kjente smurfs.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.