Jepp, det kommer 10. november
0

Jepp, det kommer 10. november

jun 15 Spill.no  

I natt hadde Bethesda sin pressefremvisning i forkant av E3, og her kunne de endelig bekrefte at Fallout 4 blir å finne i butikkhyllene i november i år. Todd Howard viste frem spillet i sin helhet under pressekonferansen og vi fikk tonnevis av ny informasjon.

Som noen i redaksjonen allerede spekulerte i, vil spillet begynne i 2077, på dagen da atombombene falt. Howard viste frem først sin karakterdesign for spilleren. Via speilet på badet kan du velge mellom mannen og kvinnen i spillet. Etter du er ferdig vil en liten historie føre deg til bunkeren hvor bombene faller. Her kuttet Howard historien og vi våknet igjen 200 år etterpå.

V.A.T.S. og hunder

Borte er de dialogmulighetene fra en liste og erstattet med et fire-knappers valgsystem som man kanskje kjenner igjen fra spill som Alpha Protocol.

Ikke lang tid inn i presentasjonen møter man en hund som man kan ha som kompanjong. Den vil kunne slåss med deg og hente objekter på kommando. Howard visste også frem V.A.T.S.-systemet som har fått seg en oppgradering, men likevel lett gjennkjennelig. Nå går faktisk tiden mens du er i V.A.T.S., og det vil ikke bli like lett å utnytte systemet.

Stemmelegning og gjenoppbygning

Howard lovte at for første gang skulle karakteren få egen stemme og eget navn. Hvis du velger et av de 1000 mest populære navnene i verden vil man også kunne høre at man nevner navnet til spilleren. I demoen brukte man navnet Howard som ble ettertrykkelig brukt av andre karakter gjennom de ni minuttene.

I en egen video senere visste Howard frem gjenoppbygningsimulatorien i spillet. Kort fortalt handlet det om at man kunne bygge sin egen landsby. Både logistikk og infrastruktur skulle bli sentralt.

Nedenfor kan du se hele annonseringstraileren. Gleder du deg?

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.