Angrer på lite Diablo-innhold
0

Angrer på lite Diablo-innhold

jul 05 Spill.no  

Blizzards community manager Bashiok innrømmer på Battle.net-forumet at de ikke har nok innhold som holder på spillerne i Diablo III.

PVP er ikke nok

I en sjeldent åpenhjertig forumpost forklarer han at de hadde trodd at utstyrsjakt skulle være motivasjon nok til at folk skulle bli i spillverdenen, men innser nå at det ikke er tilfelle. 

– Det er fremdeles en haug med folk som spiller hver dag, og spiller mye, men til etter hvert kommer de til å gå tom for ting å drive med (hvis de ikke har gjort det allerede), forklarer Bashiok.

Blizzard jobber for tiden med en oppdatering som skal ta tak i en rekke småfeil som har blitt oppdaget i etterkant av lansering, og forteller at også Player Versus Player (PVP)-innhold er på vei etter hvert. Men, konstaterer han, heller ikke dette er noen fullverdig såkalt endgame-innhold.

Nye ideer

Diablo III er ikke World of Warcraft. Vi kommer ikke til å være i stand til å pumpe ut tonnevis med nye systemer og innhold annenhver måned. Det trenger å finnes noe annet som holder folk engasjert, og vi vet at det ikke er der for øyeblikket, medgir Bashiok på forumet.

– Men vi har noen ideer for et progresjonssystem, men det er ærlig talt et digert tillegg hvis vi skal prøve å gjøre det skikkelig, og det er ikke noe vi ser for oss at blir mulig før lenge etter [PVP-oppdateringen], som også er et godt stykke unna, forklarer han.

Det er med andre ord ikke noen umiddelbare innholdsutvidelser på vei til spillet ennå, men det er i det minste flott å se at Blizzard tør å spille med åpne kort overfor brukerne sine. Og et nytt progresjonssystem høres unektelig interessant ut.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.