Battlefield V er satt til andre verdenskrig
0

Battlefield V er satt til andre verdenskrig

mai 22 Anders Lønning  

EA slapp mandag en svært kort teasertrailer på bare tolv sekunder, som bekrefter et par ting om det neste spillet i Battlefield-serien.

Ut i fra det vi ser helt i starten av traileren, kan det se ut til at det er Microsoft som har markedsføringsavtale med EA denne gangen, noe som selvfølgelig kan bety at nedlastbart innhold dukker opp på Xbox først, men dette er på ingen måte bekreftet.

INGEN BOMBE: Til absolutt ingens store overraskelse kan det se ut til at spillet er satt til andre verdenskrig.

I det lille vi får se av spillet  i teaseren, ser vi tydelig at det britiske Union Jack-flagget er i opposisjon med det tyske Jernkorset øverst på skjermen. Dette peker helt klart til at spillet er satt til andre verdenskrig.

Det er litt uklart om innholdet i teaseren er fra spillets enspillerdel, eller fra en flerspillermodus. Ut i fra skjermelementene kan det se ut til å være en Conquest-kamp mellom England og Tyskland, og teksten «Squad spawn on you» er noe jeg kjenner igjen hovedsakelig fra flerspillerdelen i tidligere Battlefield-spill. Samtidig dukker en figur med flyverbriller opp. som gir spilleren det universelle «hold kjeft»-signalet. Vignettmodellen Battlefield 1 brukte for å presentere krigens brutalitet var noe jeg likte svært godt, og jeg håper dette gir oss noe lignende.

Battlefield V skal etter planen vises frem klokken 10.00 23. mai, presentert av Trevor Noah fra The Daily Show og utviklerteamet hos DICE.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.