Blir wallhack en MoH-perk?
0

Blir wallhack en MoH-perk?

jul 16 Spill.no  

En lekket video fra alfa-utgaven av flerspillerdelen i Medal of Honor: Warfighter viser blant annet evnen til å se gjennom vegger, eller wallhack, som det kalles ellers.

Juks og fanteri

Wallhacking er en av de eldste måtene å jukse i skytespill på, og det ble ustyrtelig populært/upolulært allerede da Counter-Strike 1.4 var aktuelt. Om det er et tiltak fra utvikler Danger Close for å komme jukserne i forkjøpet, eller om det er for å etterkomme det de anser for å være et behov blant skytespillere vites ikke, men det er ingen tvil om at det kommer til å være kontroversielt om det havner i det ferdige spillet. 

I det lekkede klippet fra alfa-utgaven av flerspillerdelen i spillet kan du se blant annet wallhack blit tatt i bruk for å overlumpe fienden.

Se video

Medal of Honor: Warfighter utvikles av Danger Close og utgis av Electronic Arts for Xbox 360, Playstation 3, PC og Wii U. Spillet lanseres 25. oktober.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.