Blizzard åpner beta-slusene
0

Blizzard åpner beta-slusene

des 22 Spill.no  

Betatestingen av strategispillet StarCraft II: Heart of the Swarm er ikke lenger lukket, melder Blizzard i sin offisielle blogg.

Hjerterom

Det betyr at de som har forhåndsbestilt spillet før 21. desember via Battle.net nå tas inn i varmen, mens de som skriver seg opp nå, vil vurderes og inkluderes fortløpende i tiden som kommer. Beta-klienten kan for øvrig lastes ned HER.

Videre lover Blizzard at mer informasjon rundt lanseringen av det etterlengtede neste kapittelet i StarCraft II-trilogien vil dukke opp i “ukene som kommer”. Hva dette innebærer, så lenge vi allerede har lanseringsdatoen spikret, aner vi ikke, men vi gleder oss åkke som.

StarCraft II: Heart of the Swarm utvikles av Blizzard og utgis av Activision for PC. Lanseringsdato for spillet er 12. mars 2013.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.