Blizzard: Unnskyld!
0

Blizzard: Unnskyld!

mai 18 Spill.no  

Blizzard har via det offisielle forumet bedt Diablo III-eiere om unnskyldning for en lansering de innrømmer at de ikke har forberedt tilstrekkelig.

Lanseringskaos

Det er ikke til å gjemme bak en stol at Diablo III-lanseringen har vært preget av overfylte servere og bugs som burde vært rensket ut i betafasen, og denne tiden har utvilsomt vært et mareritt for utvikler Blizzard, som har opparbeidet seg et rykte som et usedvanlig grundig og seriøst spillstudio. Nå kryper de til korset og innrømmer at de skulle gjort en bedre jobb før lansering, og ber samtidig publikum om unnskyldning.

– Vi ønsker å oppriktig be om unnskyldning for vanskelighetene mange av dere opplevde på dag en, forteller community manager Bashiok på det offisielle Diablo-forumet.

For å få rensket ut de siste feilene og sørge for at spillet kjører som det skal fremover, har Blizzard i tillegg valgt å utsette implementeringen av auksjonshuset hvor det blir mulig å bruke ekte penger. Datoen var opprinnelig satt til 22. mai, men utsettes nå på ubestemt tid.

In order to make sure everything is continuing to run as it should, we’ve decided to move out our target launch for the real-money auction house beyond our original estimated date of May 22. We’ll post further updates on that in the near future.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.