Bursdagsgave fra Sonic!
0

Bursdagsgave fra Sonic!

jun 23 Spill.no  

19 år har gått siden Segas fartsglade pinnsvin tok opp kampen med Nintendos italienske rørlegger om å bli kongen av plattformspillene.

Jubileumspriser

De eldre av oss husker godt den store krigen mellom Sega-fansen og Nintendo-fansen på starten av 90-tallet. Mario var den trauste og litt barnslige plattformhelten, mens Sonic var den kjappe og kule helten. De kule kidsa digget Sonic, mens nerdene likte Mario.

Men tidene har forandret seg. Mens Mario er like vital i dag som han var på 80-tallet, har Sonic lidd en verre skjebne som stjerne i en rekke dårlige og halvhjertede 3D-spill de siste årene.

Like fullt har Sonic bursdag i dag. Og for å feire pinnsvinets 19-års dag slår Sega til med en rekke tilbud på Sonic-spill. På Xbox 360, Playstation Network og Apples App Store reduseres prisen på flere spill og tilleggspakker, for eksempel «Sonic & Sega: All Stars Racing», «Sonic Unleashed», «Sonic the Hedgehog 1-3» og «Sonic Rivals». Tilbudene varer frem til 6. juli på Playstation Network, frem til 30. juni på App Store, og kun i morgen, 24. juni, på Xbox Live Arcade.

Se bilder fra ulike Sonic-spill på neste side!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.