Dette blir årets Call of Duty
0

Dette blir årets Call of Duty

mai 02 Spill.no  

Årets Call of Duty er avduket etter mange spekulasjoner den siste perioden fra fansen, og lekkasjene ble såpass mange at Activision endte med å lansere den første traileren før planlagt tid på søndag.

Spillet skal hete Advanced Warfare, og blir i større grad enn forgjengerne et science fiction-spill. Den kjente skuespilleren Kevin Spacey, kjent fra blant annet House of Cards, spiller en av hovedrollene, og man skal visstnok spille som en del av en soldatgruppe under hans ledelse. Og hold deg fast – denne gangen støtter vi et anti-demokratisk USA. Spacey-karakteren kritiserer amerikanernes forsøk på å gjøre land om til demokratier i traileren, og vil heller gjøre det motsatte.

Mye om spillbarheten vet vi ikke ennå, men man skal ha mulighet til å ta på seg et såkalt exoskeleton for å få bedre bevegelighet, skjold og kamuflasje. 

Spillet utvikles av Sledgehammer Games, og er kun bekreftet til Xbox One og Xbox 360. At spillet også kommer til PC og Playstation-konsoller er imidlertid svært sannsynlig. Spillet lanseres den 4. november.

Se den nye traileren under:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.