Dette er Robot-Washington
0

Dette er Robot-Washington

mar 09 Spill.no  

En ny trailerserie skal introdusere de mest brutale motstanderne i det kommende actionspillet Bioshock: Infinite, og først ut er Motorized Patriot, en blanding av Terminator og George Washington.

Tungvekter

Bioshock: Infinite har som kjent lagt undervannsparanoiaen og mørket fra forgjengerne på hylla, og byr i stedet på et eventyr langt oppe i skyene. Men det trenger ikke nødvendigvis bety at det blir særlig mer hyggelig av den grunn.

Dette understreker Ken Levine og Irrational Games når de i en ny trailerserie skal vise frem tungvekterne i spillet, og begynner med en virkelig ekkel porselensdukke-utgave av George Washington – utstyrt med en enorm robotkropp og maskingevær.

Se video

Bioshock Infinte utvikles av Irrational Games og utgis av 2K Games for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 19. oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.