Devil May Cry serie på vei.
0

Devil May Cry serie på vei.

nov 19 Anders Lønning  

Flere spill skal få tv-serie behandlingen etter suksessen Castlevania hadde på Netflix.

Det var sent i oktober at Castlevania produsent Adi Shankar hintet gjennom Instagram at han forhandlet med «et ikonisk japansk spillselskap» om å rettighetene til å filmatisere nok en «ikonisk japansk spillserie.»

Ryktene den gang tilsa at det var den unektelig ikoniske Legend of Zelda serien til Nintendo det var snakk om, da det har versert ubekreftede rykter om at Netflix har vært i forhandlinger om rettighetene til den i årevis. Men nå viser det seg altså at det er Capcom’s Devil May Cry det skal ha vært snakk om.

Produsent Adi Shankar virker til å være over månen med ha kuppet til seg rettighetene, noe han gav utrykk for både på sosiale medier og i et intervju med IGN’s Jacki Jing.

Bildet hentet fra Shankars Instagram profil hvor han, kledd i Dante’s ikoniske røde skinnjakke, bekreftet at han hadde sikret seg rettighetene til serien.

– Jeg har selv gått til innskaffelse av rettighetene, slik at tullingene i Hollywood ikke roter det til med dette også … Castlevania gjorde det utrolig bra for oss, vi har allerede fått grønt lys for en tredje sesong … Devil May Cry går sammen med Castlevania serien i det vi har valgt å kalle Bootleg Multiverse.

Selv om han ikke bekrefter det med så mange ord, er det stor grunn til å tro at også Devil May Cry også kommer til å være animert, med tanke på at det skal eksistere i en multivers sammen med Shankar’s Castlevania serie, men det er altså ennå ikke bekreftet.

Shankar er en indisk-amerikansk filmprodusent som tidligere har jobbet på filmer som Dredd, The Grey, Machine Gun Preacher og Lone Survivor. Forutenom sitt arbeid på slike filmer har han også laget en serie med uoffisielle fan-filmer basert på blant annet Marvel’s Venom, The Punisher, Power Rangers og James Bond for å nevne noen, hvor han flere ganger har fått profilerte skuespillere som Thomas Jane, Ron Perlman, James Van Der Beek og Katee Sackhoff til å opptre.

 

 

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.