Disney tar en Skylanders
0

Disney tar en Skylanders

jan 16 Spill.no  

I går kveld annonserte Disney en ny storsatsing kalt Disney Infinity. Disney Infinity er et dataspill der du kobler lekefigurer til spillet for å kontrollere de på skjermen. Noen i konsernet har åpenbart spilt Skylanders.

Pengemaskin

Det er slett ikke overraskende at Disney kopierer Activisions suksess med lekefigurer og spill. Skylanders er en av de mest innbringende spillseriene til Activision, 500 millioner dollar har serien omsatt for så langt.

Disney Infinity blir en spillpakke for Playstation 3, Xbox 360, Wii, Wii U eller Nintendo 3DS der det følger med et spill og tre lekefigurer. Ved å plassere figurene på en portal aktiveres de i spillet, dette åpner både figuren som du kan spille med, men også spesifikke spill som tilhører figuren. For eksempel vil Kaptein Jack Sparrow åpne Pirates of the Caribbean-delen av spillet, mens Mr. Incredible vil åpne Incredibles-delen.

Faktoren som får Disney-styret til å gni seg i hendene mens dollartegnene ruller langs øyeepla er selvsagt at man må kjøpe ekstra figurer for å få tilgang til alt i spillet.

Foreløpig er tre Play Sets – spillverdener – annonsert i Disney Infinity. Monsters University (fra Monsters. Inc.) er et spill der man skal beskytte skolen ved å legge ut feller samtidig som man saboterer andre skoler. Pirates of the Caribbean lar deg utforske en åpen verden med sjørøverskute og The Incredibles er et actionspill der man kjemper mot ulike fiender i en åpen verden.

Samtlige Play Sets kan spilles med opptil fire spillere, og man står fritt til å bruke hvilke figurer man vil i de ulike verdenene. Man kan også fikle med spillene og forandre på flere ulike elementer.

I tillegg finnes en modus som heter Toy Box. Dette er et LittleBigPlanet-aktig skaperverktøy som lar deg lage din egen spillverden og dine egne utfordringer. Utviklerne i Avalanche forsøkte seg på en slik modus i Toy Story 3-spillet, med stor suksess.

Se trailer fra Disney Infinity her:

Disney Infinity utvikles av Avalance Studios og utgis av Disney Interactive. Spillet lanseres på Xbox 360, Playstation 3, Wii, Wii U og Nintendo 3DS i juni.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.