Eksplosiv racing
0

Eksplosiv racing

apr 15 Spill.no  

Black Rock Studio er som veteraner å regne i racingsjangeren. De lagde et av de første onlinespillene til den gamle Xboxen, «MotoGP», og i 2008 briljerte de med den herlige off-road-raceren «Pure». I sin nye racingtittel går de for enda mer actionfylt racing.

Eksplosjonsfylt

I «Split/Second» handler det om å kjøre fort, men også om å ødelegge for motstanderne. Byen man kjører i er nemlig full av eksplosiver og feller, som du kan aktivere. Ved å kjøre bra lader du opp et angrepsbarometer, når dette er fullt nok kan du aktivere ulike “uhell” som rammer motstanderne dine. Jo mer du lader opp barometeret desto mer spektakulære angrep kan du utløse. Alt fra små eksplosjoner til bygninger som kollapser ut i veien eller broer som sprenges.

Spektakulært er bare forbokstavene, som vanlig har Black Rock Studio klart å presse maskinvaren langt, og «Split/Second» ser vanvittig lekkert ut. Fartsfølelsen er rett og slett enorm, som du kan se selv i videobloggen fra utviklerne under her:

«Split/Second» er utviklet av Black Rock Studio og gis ut av Disney Interactive. Spillet lanseres 21. mai til Playstation 3, Xbox 360 og PC.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.