Episode 18 – Rave War Party
0

Episode 18 – Rave War Party

I anledning halloween har vi blitt skremt tilbake i podcaststolen, og spilt inn ei nydelig lydfil du kan skjemme bort ørene dine med. Produksjonsmessig kan det virke som spøkelset av podcasten har spilt oss noen puss; vi har aldri før opplevd så mange tekniske problem med verken innspilling eller redigering av én enkelt episode, men vårt Rave War Party dukket heldigvis opp på nettet til slutt.

Denne paranormale episoden kan friste med en grøsserhistorie, skrekkspillsnakk og masse uhyggelige lytterspørsmål (fordi de er halloweeninspirerte, ikke fordi lytterne ikke er koslige).

Har du feedback til episoden, eller ønsker du å bidra med et lytterspørsmål til neste gang? Send dine spørsmål og tilbakemeldinger til hakon@spill.no

Hvis du liker det du hører, kan du støtte oss ved å gi Spill.pod en anbefaling til venner, familie og fiender, eller du kan gi oss en rating, en like eller en hvilken som helst tommel-opp på Soundcloud, iTunes, eller den podcastappen du bruker.

 About Håkon Kvam Lyngstad

Journaliststudent ved Høgskulen i Volda som brenner for spill som et narrativt medium. Samtidig forelsket i fighting- og musikkspill som bombarder sansene med lys, lyd og endeløse kombomålere.