Er dette et nytt Resident Evil?
0

Er dette et nytt Resident Evil?

jan 19 Spill.no  

Nettstedet NoHopeLeft.com kjører en såkalt viralkampanje for det som kan vise seg å være Resident Evil 6. 

Kryptiske saker

Skjulte reklamekampanjer kan ofte være en spennende affære, og da spesielt de som engasjerer publikum, enten med gåter som skal løses, eller små biter med informasjon som må settes sammen. GameInformer kom nylig over nettstedet NoHopeLeft.com, som viser en rekke bilder av verdenskart, grafitti fra forskjellige steder i verden (alle med teksten No Hope Left) og noen ganske så uhyggelige små videosnutter med gråt og kryptiske datoer.

De stadige referansene til Kina leder ryktenmakere til å tro at vi snakker om et nytt Resident Evil-spill, siden en stemmeskuespillers CV tidligere har røpet at Resident Evil 6 vil inkludere rollebeskrivelsen “kinesisk landsbyboer/zombie”. Datoen 19.01.2012 14:00 PST dukker også opp rundt i forskjellige sammenhenger, noe som betyr klokken elleve her i Norge. Er det en annonsering i vente? Vi kommer tilbake når vi vet mer.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.