Er dette PS4-kontrollen?
0

Er dette PS4-kontrollen?

feb 15 Spill.no  

Nettstedet Destructiod har kommet over et bilde av det som kan være håndkontrollen for den neste PlayStation-modellen.

Stemmer med ryktene

På bildet får vi se en rekke av elementene som er nevnt i ryktene som har florert den siste tiden: Spakene er endret noe, et felt på midten som muligens er trykksensitivt (som baksiden av en PS Vita), litt omorganisering av menyknappene og et merkelig, blått lys på toppen. Med tanke på ryktene om at en ny modell av kameraet PlayStation Eye skal gi en slags Move-støtte til kontrollen, gjetter vi at det er formålet her. Kontrollen er for øvrig tilkoblet det vi gjetter er en utviklerutgave av PlayStation 4.

Det er i dag under en uke til Sony arrangerer sin forhåndshypede pressekonferanse i New York, hvor de fleste regner med at PlayStation 4 skal vises frem for første gang. Sony har en flott tradisjon for å lekke hemmeligheter som en sil i dagene før lanseringer, så vi ser frem til en innholdsrik nyhetsuke hvor alt bør dynkes i salt. Dette bildet inkludert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.