Er du Norges beste «Stein, saks, papir»-spiller?
0

Er du Norges beste «Stein, saks, papir»-spiller?

aug 25 Spill.no  

Norsk Forbund for Stein, saks papir (ja, det forbundet eksisterer faktisk) startet i går det offisielle norgesmesterskapet i «Stein, saks, papir» på internett. Dersom du har en Facebook-konto kan du være med å kjempe om plass i VM-troppen!

Virtuelt NM

Tidligere har kvalifisering og kamp om NM-tittel foregått via ekte konkurranser, der spillerne har møtt opp og kjempet mot hverandre. I år ha forbundet valgt å gjøre VM virtuelt, slik at man kjemper mot hverandre på nettet.

– Det betyr ikke at konkurransen blir lettere. Kvalifiseringen får en ny form, men vil ha forbundets strenge sportslige standard, sier presidenten i Norsk Forbund for Stein, saks, papir, Pål Magnusson.

– «Stein, saks, papir» hevdes å være verdens største uoffisielle sport. Nå har vi fått muligheten til å forsterke Norges satsing på denne noe undervurderte sporten, legger sportsdirektør Martin Giset til.

To VM-plasser

Vinneren av konkurransen på Facebook blir direkte kvalifisert til Norges VM-tropp, og får dekt reise og opphold til VM i Canada. De 32 øverste plasseringene i Facebook-konkurransen vil bli invitert til en fysisk finale i Oslo i oktober, og vinneren av finalen vil også få en VM-plass.

Dersom du tror du har fingerferdighetene som skal til for å bli kåret til Norges beste «Stein, saks, papir»-spiller, kan du klikke deg inn på konkurransesiden på Facebook og prøve ferdighetene dine. Norgesmesterskapet pågår helt frem til 13. september. Lykke til!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.