Er Gamerscoren din borte?
0

Er Gamerscoren din borte?

mar 14 Spill.no  

En rekke brukere våknet i går til Xbox Live-kontoer med slettet Gamerscore. Microsoft er kjent med problemet, og jobber for øyeblikket med å finne ut hva som har skjedd.

Ikke spillspesifikt

I går opplevde en rekke Xbox-brukere det mange frykter mest: Å få blanket ut Gamerscoren sin. Denne abstrakte poengsummen ved siden av Gamertag-navnet utgjør for mange et bevis på årevis med dedikert spilling, og det gikk derfor overraskende ryddig for seg da Microsoft informerte om problemet på Xbox-forumet.

Naturlig nok har de fleste spilt Mass Effect 3 når problemet ble oppdaget, men feilen ser ut til å ha rammet spillere uavhengig av hvilket spill de har vært borti. Microsoft har erkjent problemet, og jobber med å stoppe det. Løsningen er ifølge selskapet enkel:

– Vi er klar over at noen Xbox Live-medlemmer har problemer med Gamerscoren sin. Rammede brukere må logge ut og inn igjen for å gjenopprette poengsummen sin. Mens dette skal fikse problemet, er det ikke sikkert at det vil vise seg på Gamerscoren på Xbox.com før etter et par timer, heter det i en offisiell uttalelse fra Microsoft.

Rykter vil ha det til at feilen skal skyldes utviklingen av en kommende oppdatering for Xbox 360, men dette er altså ikke bekreftet fra offisielt hold ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.