Et brennende Shanghai
0

Et brennende Shanghai

des 10 Spill.no  

Med bare en måned igjen til lanseringen av «Army Of Two: The 40th Day», er det sikkert noen som begynner å krible i fingrene. Electronic Arts vil gi oss som venter en godbit og håper selvfølgelig på å overbevise de tvilsomme med den splitter nye traileren til spillet.

 

«Army Of Two: The 40th Day» vil ta sted i Shanghai i Kina, hvor Rios og Salem er på et rutine oppdrag. Alt blir derimot snudd på hodet når en konkurrerende PMC (Private Military Contractor) går i fullt angrep på byen. Midt i en brennende Shanghai og med krig på alle fronter får Rios og Salem et nytt oppdrag. Nemlig å komme seg ut i live. Den nyeste traileren (som kan ses under) er såkalt en introduksjonstrailer. Den viser oss hvordan alt blir dramatisk forandret når byen kommer under angrep.

 

«Army Of Two: The 40th Day» har slippdato 14. januar 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3. En PSP versjon er også annonsert.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.