Fersk video fra ZombiU
0

Fersk video fra ZombiU

aug 15 Spill.no  

Ubisoft har sluppet en fersk trailer for det kommende zombie-spillet ZombiU for Nintendos foreløpig ulanserte konsoll Wii U.

Vandød sjanger

Da den første traileren ble vist frem på E3, var det mange som fikk øynene opp for mulighetene i Nintendos nysatsing. Tablet-kontrolleren, eller Game Pad, som den heter, brukes hele veien, og både grafikk og dramaturgi ser ut til å være hentet fra øverste hylle. Mange har begynt å snakke om at ZombiU kan ende opp som den viktigste konsollselgeren når Wii U havner på markedet. Vanligvis er det Nintendo alene som står for den bragden.

I den nye Gamescom-videoen får vi se en CGI-intro, før en haug med nytt gameplay-materiale dukker opp i all sin blodige prakt på skjermen. Med den nye bølgen av zombie-produkter som har dukket opp i kjølvannet av The Walking Dead, ser det ut til at ZombiU lett kan være det beste sjangeren har å tilby.

Se video

ZombiU utvikles og utgis av Ubisoft eksklusivt for Nintendo Wii U. Spillet lanseres samtidig som Wii U, som ennå ikke har fått noen slippdato.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.