Fire spill fra kultutvikleren!
0

Fire spill fra kultutvikleren!

jul 16 Spill.no  

Utvikleren Double Fine står bak kultspillet «Psychonauts» og metalspillet «Brütal Legend». Under en utviklerkonferanse i London har sjefen for studioet, Tim Schafer, avslørt at de har fire spill under utvikling.

Mangel på suksess

Salgsmessig har Double Fine slitt med begge de tidligere utgivelsene sine. «Psychonauts» byttet utgiver midt i utviklingen, og ble aldri en kommersiell suksess, selv om mange kritikere og spillere elsker den sære humoren i spillet. Fjorårets «Brütal Legend» ble droppet av Activision og plukket opp av Electronic Arts, men fikk en del kritikk i anmeldelser, og ble heller ikke den salgssuksessen Schafer hadde håpet på. Derfor kommer det heller ingen oppfølger til spillet, skriver nettsiden IGN.

Til tross for dette har Double Fine fire spill under utvikling for tiden. Ifølge IGN jobber studioet med et retrospill, et teknisk nyskapende spill, et spill som fokuserer på spillmekanikker, og et spill der utviklingen ledes av tidligere Pixar-animatør Tasha Harris.

Ifølge Schafer vil spillene være en fin blanding av nedlastbare spill og typiske stortitler. Ikke så mye info med andre ord, men godt å høre at det fortsatt er liv i studioet til mannen bak «Day of the Tentacle» og «Grim Fandango».

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.