Første Nintendo Direct på sju måneder
0

Første Nintendo Direct på sju måneder

Sju turbulente måneder etter forrige Nintendo Direct-sending, er Nintendo nå klar for å på ny bringe nyhetene direkte til stuer, soverom og på mobilskjermer gjemt vekk under skolepulter og arbeidsbenker rundt omkring i verden. Du kan se den helt direkte på torsdag 12. november, klokka 23:00.

Siden den forrige sendingen den 1. april i år, har det Kyoto-baserte selskapet som så mange har et kjært forhold til, hatt både oppturer og nedturer av betydelig relevans. Blan annet har selskapet måttet håndtere laber reaksjon til sin E3-presentasjon og nye strukturer i ledelsen etter at Satoru Iwata på tragisk vis gikk bort i sommer.

Samtidig har Nintendo også hatt stor suksess med sin nye merkevare Splatoon, Super Mario Maker har gjort gode salgstall takket være sin blanding av retrosjarm og brukergenerert innhold, mens selskapets satsning på Amiibo-figurene har vist seg å være svært lønnsomt.

For øyeblikket er det dog ikke å nekte for at lanseringskalenderen ser litt tynn ut for både 3DS og Wii U framover, men med en ny Nintendo Direct på trappene er det mye som tyder på at dette kan snu fortere enn en skulle trodd.  Vi kommer selvfølgelig tilbake med en grunding oppsummering og analyse av sendingen.

Sendingen kan du se på Nintendos nettsider, og du kan som nevnt se den direkte på tordag klokka 23:00.

About Håkon Kvam Lyngstad

Journaliststudent ved Høgskulen i Volda som brenner for spill som et narrativt medium. Samtidig forelsket i fighting- og musikkspill som bombarder sansene med lys, lyd og endeløse kombomålere.