Første trailer fra Medal of Honor: Warfighter
0

Første trailer fra Medal of Honor: Warfighter

mar 07 Spill.no  

Forrige uke ble det avslørt at Danger Close jobber med en oppfølger til 2010-spillet Medal of Honor. Oppfølgeren fortsetter det krigsglade eventyret til Tier 1-soldatene, i ulike kriger rundt om i verden.

Flere nasjoner

Under den offisielle annonseringen av spillet på Games Developers Conference i San Francisco, kunne produsent Greg Goodrich fortelle at spillet – for første gang i franchisens historie – ikke baserer seg på en enkelt historisk hendelse men vil handle om flere ulike hendelser knyttet til samme terrortrussel, skriver Eurogamer. Goodrich forteller videre at man vil oppleve oppdrag som å redde gisler i Filipinene og eliminere terrorister i Somalia, og alt vil ha en rød trød til vår virkelige verden.

– Hvis det virker kjent har du enten lest om det online eller sett det på CNN, sier Goodrich til Eurogamer.

I det forrige spillet var det svenske Dice som stod bak flerspillerdelen, denne blir nå utviklet av Danger Close selv. Her kan man være tolv ulike typer elitesoldat fra ti ulike land, inkludert britiske SAS, australske SASR, tyske KSK og polske GROM. Ifølge Goodrich har inspirasjonen til dette kommet fra FIFA, og han ønsker at spillerne skal føle nasjonal stolthet når de spiller ved at de kan være sitt eget lands elitesoldater. I traileren kan man også se initialene til FSK og HJK, Forsvarets spesialkommando og Hærens jegerkommando, noe som kan antyde at norske styrker vil dukke opp i spillet.

Medal of Honor: Warfighter har fått lanseringsdato 23. oktober i år. Traileren kan du se her:

Medal of Honor: Warfighter utvikles av Danger Close og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres på PC, Xbox 360 og Playstation 3 23. oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.