Gir bort gratis spill
0

Gir bort gratis spill

feb 03 Spill.no  

Den selv-utgivende utvikleren TellTale Games har hatt stor suksess med sine episodiske spill. De er faktisk regnet som et av de få selskapene som har klart å

slå spikeren på hodet når det gjelder episodiske utgivelser av spill. Fjorårets «Tales of Monkey Island» klarte også å gjenopplive en av spillhistoriens store serier. Er du blant de som enda ikke har testet spillet, får du nå en gunstig sjanse. Telltale Games gir nemlig alle en sjanse til skaffe seg en valgfri episode fra et av deres spill, helt uten kostnader.

 

Telltale Games vil gjerne høre hva du synes om spillene deres og hva du kan tenke deg å se fra dem i tiden fremover. Denne informasjonen vil de gjerne ha gjennom en nettbasert spørreundersøkelse. Telltale Games forstår også at spillernes tid er kostbar og de vil derfor belønne enhver som fyller ut spørreskjemaet. Belønningen kommer i form av en verdikode som kan byttes inn mot en episode fra hvilken som helst av deres spill. Telltale Games sitt spillbibliotek består av «Bone», «Strong Bad’s Cool Game for Attractive People», «Sam & Max: Save The World», «Sam & Max: Beyond Time and Space», «Wallace & Gromit’s Grand Adventures» og allerede nevnte «Tales of Monkey Island».

 

Spørreundersøkelsen er på engelsk og kan finnes her. Det vil derimot ta fra en til to uker før man mottar verdikoden.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.