Halo 4 har lekket ut
0

Halo 4 har lekket ut

okt 15 Spill.no  

Flere rapporter om spillere som skal ha fått fatt i eksemplarer av Halo 4 allerede, har fått Microsoft til å ta affære. Utvikler 343 Industries er ikke overrasket.

Uunngåelig

Det begynte med fotografier av spilldisker og skjerbilder fra spillet, noe de fleste avfeide som falske. Men senere begynte videoer fra spillet å dukke opp på YouTube, og en rekke spillerprofiler hadde oppført Halo 4 blant spilte spill. En rekke av disse skal nå ha blitt bannlyst av Microsoft, på grunnlag av “ikke tillatt spilling før lansering”. Videre skal YouTube-videoene ha begynt å bli lagt ned.

Utvikler 343 Industries er imidlertid ikke særlig stresset. I et intervju med Polygon, trakk Halo-sjef Frank O’Connor nonsjalant på skuldrene og sa:

– Så overrasket er jeg over dette.

Situasjonen O’Connor så omtalte som “uunngåelig”, blir imidlertid tatt på alvor hos Microsoft, som uttaler at de “jobber tett med sikkerhetsteam og politi for å ta tak i situasjonen”.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.