Han er førstemann til å teste PS4
0

Han er førstemann til å teste PS4

feb 23 Spill.no  

Talkshow-vert Jimmy Fallon ble førstemann utenfor bransjen til å spille PlayStation 4 etter Sonys avduking tidligere denne uken.

Gamer og geek

Det var sjef i Guerilla Games Hermen Hulst som tok turen innom Late Night with Jimmy Fallon, som filmes i New York, dagen etter den mye omtalte pressekonferansen. 

Etter som de fleste unge i dag spiller spill i en eller annen form, har også talkshowene plukket opp spillrelaterte føljetonger til programmene sine, og mens for eksempel Conan O’Brien fokuserer på hvor uerfaren han er, og slakter de meste populære spillene på markedet, forteller Jimmy Fallon at han personlig er en ivrig spiller.

– Jeg er en gamer, jeg er en geek, forteller Fallon under presentasjonen, før han noen minutter senere får PS4-kontrollen i hendene og beviser noe helt annet.

Se video

Killzone: Shadow Fall utvilkes av Guerilla Games og utgis av Sony Computer Entertainment for PlayStation 4. Spillet lanseres etter planen i slutten av året.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.