Her er GTA V-coveret
0

Her er GTA V-coveret

apr 02 Spill.no  

Det er ikke ofte jeg gidder å lage en sak om at coveret til et spill har kommet, men i tilfellet Grand Theft Auto V gjør jeg et hederlig unntak. For tolv minutter siden slapp Rockstar omslaget til årets mest etterlengtede spill via hjemmesiden sin.

Collage

Tradisjon tro snakker vi om en collage, der de tre hovedpersonene i spillet alle dukker opp i en egen rute. Vi for også se en dame som antagelig instagrammer et eller annet, et helikopter, en motorsykkel, en vannscooter, en bil som blir jaget av en politbil og en sint bikkje.

Jeg kjenner IQ-en min går ned allerede ved å lage en nyhetssak av dette, men samtidig vet jeg at spillet troner på toppen over Spill.no-lesernes mest etterlengtede spill i år, så vær så god: her er coveret i all sin prakt. Diskuter i vei i kommentarfeltet under.

(Trykk på bildet for større versjon).

Kilde: Rockstargames.com

Grand Theft Auto V utvikles av Rockstar og utgis av 2K Games. Spillet lanseres i september på Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.