Hva er årets beste spill?
0

Hva er årets beste spill?

des 21 Spill.no  

I romjula skal vi i Spill.no kåre årets beste spill. Både våre favoritter her i redaksjonen, men også leserne skal bli hørt. Derfor inviterer vi dere til å stemme på det dere mener er årets beste spill.

Bredt utvalg

Vi har listet opp et bredt utvalg titler som har høstet femmere og seksere på Spill.no det siste året, samt en håndfull andre titler vi har merket oss er populære blant våre lesere. Det vi vil at du skal gjøre er å velge det spillet du mener er årets beste spill, og avgi din stemme. I tillegg vil vi gjerne at flest mulig slenger inn en kommentar i kommentarfeltet der du forteller hvorfor du valgte nettopp det spillet.

De beste kommentarene vil bli brukt i Årets beste spill-artikkelen som publiseres. Vi vil også plukke ut noen tilfeldige blant disse kommentarene som vil få tilsendt spill-T-skjorter og annet spillstæsj i belønning.

Så hva venter du på? Kast deg over lista under og velg ditt favorittspill fra 2011, og fortell oss hvorfor du mener akkurat det spillet er årets beste spill i kommentarfeltet! Artikkelen med lesernes beste spill 2011 vil bli publisert i romjula.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.