Hva ønsker vi i Far Cry 4?
0

Hva ønsker vi i Far Cry 4?

des 15 Spill.no  

I oktober fikk vi noen hint om at Far Cry 4 er under utvikling. Dette ble også nevnt avmannen bak musikken i Drive. Han skal ha sagt at Far Cry 4 var et kommende prosjekt.

Men hva ønsker vi at skal komme til Far Cry 4? Her har jeg oppsumert 10 ønsker.

1. Flere våpen.

Selfølgelig ønsker vi oss flere våpen. Far Cry 3 ble utgitt med en del våpen i alle kategorier. Kanskje får vi enda flere våpen i Far Cry 4? Det er fortsatt ikke klart hva slags våpen vi får.

2. Flere utfordringer.

Dette ønske er for de som ikke spiller på den enkleste vannskeligheten. Far Cry 3 hadde noen “Sjekkpunkter” som ikke hadde noen spessiele utfordringer. Dette håper jeg vi får se i Far Cry 4.

3. Flere kjøretøy.

I Far Cry 3 kan du si det var en del stusselige biler. Det var rett og slett ingen fine biler uten riper. Kanskje får vi et større valg av kjøretøy i Far Cry 4? Dette er noe jeg virkelig håper på. 

4. Bedre styring i kjøretøy.

Når vi først har snakket om et større valg av kjøretøy i Far Cry 4 er bedre styring et høyt ønske. I Far Cry 3 var ikke styringen så veldig imponerende. Kanskje vi burde ha litt bedre kontroll over bilene våre? 

5. En litt lengre historie.

Far Cry 3 kom med en eventyrlig historie, men den var litt kort. Det burde vært litt mere spille tid i historien. Dette håper jeg virkelig kommer i Far Cry 4. Alt burde kanskje ikke skje så fort?

6. Større kart.

Far Cry 3 kom med et helt greit kart, men jeg håper på et større kart med litt flere muligheter. Kartet på Far Cry 3 var rett og slett litt tamt. Det var bare ikke så mye å gjøre etter historien var ferdig.

7. Bedre flerspiller modus.

Flerspiller modusen på Far Cry 3 var helt grei, men det var ikke nok. Kanskje en bedre CO-OP hadde gjort susen? CO-UP modusen på Far Cry 3 var ikke særlig imponerende. Jeg håper både på en bedre flerspiller modus og en bedre CO-UP modus. 

8. Helbredings metoder. 

Helbredings metodene på Far Cry 3 gjentok seg igjen og igjen. Plutselig forsvant bandasjen også måtte du sette på en ny en. Du gjorde litt av det samme hele tiden. Det er noe jeg håper de forbedrer i Far Cry 4.

9. Radiokanaler.

Far Cry 3 kom med noen stusselige radiokanaler. Det var ikke noe spessielt i det hele tatt. Kanskje de burde legge inn litt mere å velge mellom og noen kjente sanger. 

10. Lade skjermen. 

Far Cry 3 har alt for lang vente tid år spillet skal “lade”. Det lader også litt for ofte. Det er noe jeg virkelig håper de kan forbedre på til Far Cry 4. 

Har du noen ønsker? Fortell gjerne noen i kommentar feltet. 

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.