Hylles på filmfestival
0

Hylles på filmfestival

mar 30 Spill.no  

For første gang har et dataspill blitt valgt ut til en filmfestival. Festivalen det er snakk om er Robert De Niros Tribeca Film Festival, og spillet er selvsagt det cinematiske «L.A. Noire».

Ærefullt

– Vi er henrykte over at «L.A. Noire» blir anerkjent av Tribeca Film Festival på denne måten. Det er en genuin ære, og nok et steg frem for interaktiv underholdning, forteller Rockstar-gründer Sam Houser i en pressemelding.

Rockstar vil presentere en eksklusiv visning av spillet under festivalen, som vil bli fulgt opp av et diskusjonspanel som skal snakke om overlappingen mellom å lage film og interaktiv underholdning.

– Det Rockstar og Team Bondi har oppnådd med «L.A. Noire» er intet mindre enn grensesprengende. De har funnet opp en ny måte å fortelle historier, som er delvis film, delvis spill, og et helt nytt terreng med fortelleruttrykk, interaktivitet og innlevelse, forteller Geoff Gilmore fra Tribeca Enterprises når han begrunner hvorfor spillet har blitt valgt til festivalen.

«L.A. Noire» er utviklet av Team Bondi og Rockstar og utgis av Take-Two. Spillet lanseres på Xbox 360 og Playstation 3 20. mai.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.