Infinity Ward jobber på Modern Warfare 4
0

Infinity Ward jobber på Modern Warfare 4

okt 30 Spill.no  

Stemmeskuespiller Billy Murray har i samtale med redaktør for nettstedet This is Xbox røpet at Infinity Ward jobber med Call of Duty: Modern Warfare 4.

Flyprat

Murray, som nesten deler navn med en betraktelig mer kjent komiker, er fast stemmeskuespiller for Captain Price i Modern Warfrare-spillene, og havnet tilfeldigvis på flyet sammen med superfan og redaktør for This is Xbox, Jason Andrews. Andrews lot være å fortelle om stillingen sin, og brukte heller turen på å fortelle hvor glad han er i spillserien, Det var da Murray ifølge Andrews kom med følgende gullkorn:

– Ja, på mandag drar jeg for å møte Infinity Ward for det neste spillet, Modern Warfare 4. Jeg jobber på oppfølgeren til Modern Warfare 3, det fortsetter nøyaktig der det slapp, og jeg dukker jo bare opp i Modern Warfare-serien, fortalte en tydeligvis åpenhjertig Murray.

Det er foreløpig ingen bekreftelser fra noe hold om denne uttalelsen, men vi regner med det kommer ett eller annet fra Activision så snart Black Ops II kommer ut, og de kan heve blikket igjen. Når det er sagt, er det ikke akkurat overraskende om det kommer et Modern Warfare 4 neste år, da det på lang vei er Activisions modus operandi for denne serien.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.