Ingen PvP på lansering
0

Ingen PvP på lansering

mar 10 Spill.no  

Rollespillutvikler Blizzard har annonsert at Diablo 3 ikke kommer til å ha noen Player versus Player-modus tilgjengelig fra lansering.

Nok venting

Som kjent har Blizzard en sterk tradisjon om å holde tilbake produktene sine til de er 100% fornøyde, noe som har resultert i en rekke fornøyelige lanseringer – og en god del frustrerende venting. Etter månedsvis med frem og tilbake med innholdsannonseringer og fjerning av elementer, har utvikleren imidlertid bestemt seg for at nok er nok. Og det er PvP (Player versus Player) Arena-biten som blir ofret.

– Vi har tatt den vanskelige beslutningen om å holde tilbake PvP Arena-systemet, og slippe det i en oppdatering etter lansering. Etter masse diskusjon er vi enige om at å utsette hele spillet kun for PvP, ville være å straffe alle som venter på å spille kampanjen og kjerneinnhold for en eller flere samarbeidende spillere, innhold som er så å si ferdig, melder utviklersjef Jay Wilson på Blizzards offisielle blogg.

Det betyr i det minste at en lanseringsdato endelig nærmer seg, for de som liker å se på glasset som halvfullt. 

Se trailer


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.