Ingen tro på Wii U
0

Ingen tro på Wii U

jul 17 Spill.no  

Profilert markedsanalytiker Michael Pachter hevder Nintendos kommende konsoll Wii U kommer til å feile, melder CVG.

Spår spillmangel

Pachter har jobbet seg opp et solid rykte med sine analyser og prognoser av spillbransjen i en årrekke. Da Nintendo Wii dukket opp, var han enormt skeptisk til konsollen, men måtte innse at salgstallene pekte i motsatt retning.

– Det fungerte. De hadde flaks, men jeg tror ikke de har samme flaks med Wii U, uttalte Pachter nylig.

Han hevder tablet-kontrolleren Game Pad ikke vil få støtte blant de store utviklerne, og at spillene vil utebli. Og at Nintendo lot seg presse til å inkludere en mer “normal” håndkontroller for å få med bestselgerne.

– Activision har aldri sagt det til meg, men jeg vet at når det kommer til store spill som Call of Duty, har de sagt “nei, vi gir ikke ut spillet der om du ikke gir oss en konvensjonell håndkontroll”, så de ga etter, hevder han.

Pachter forteller at han ikke har noe imot Nintendo personlig, men at han ikke har noe tro på Nintendos idé om at så lenge de fortsetter å gjøre nye ting, vil alt gå bra. Men Nintendo-fansen kommer uansett til å kjøpe konsollen, tror han. 

– De kunne gitt ut en pappbit og sagt at den spilte Mario, og de ville kjøpt den, avslutter Pachter.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.