Killing Floor 2 og Batman: Arkham Origins Blackgate observert på Steam
0

Killing Floor 2 og Batman: Arkham Origins Blackgate observert på Steam

jan 08 Spill.no  

Databaseoppføringer som dukker opp på nettet kan ofte være et tegn på at ukjente titler er på vei, noe vi senest i går fikk et eksempel på ved oppdagelsen av Alien: Isolation i Microsofts Xbox Marketplace. Alien: Isolation ble offisielt bekreftet kort tid etterpå, men nå er det annen observasjon som har iverksatt en ny rykteflom på Internettet. 

De alltid så observante brukerne på NeoGAF meldte tidligere i dag om en liste med mystiske titler på Steams sider for statistikk over spillere og spill. Listen, som kan sees i sin helhet her, inkluderer uannonserte titler som Killing Floor 2, en PC-port av Batman: Arkham Origins Blackgate og Half-Minute Hero 2. I tillegg er det noen titler som sannsynligvis er kodenavn for andre prosjekter, deriblant Super Secret Project 1, SD Secret Project Gamma, Waffles, Project Muffin, Hickory og TA Game.

Tripwire Interactives flerspillerbaserte FPS-spill Killing Floor er fortsatt meget populært blant PC-spillere, så det er nok mange som blir spente av å se en mulig oppfølger listet opp i Steam-databasen. Det er dog ikke første gang Killing Floor 2 har dukket opp på Steam. I mars i fjor ble tittelen observert via Steams database-verktøy, men oppføringen ble fjernet, og den ble siden avblåst som DLC-innhold til originalspillet.

Det har også versert påstander om at PS Vita- og 3DS-spillet Batman: Arkham Origins Blackgate får en HD-port, noe den nylige Steam-observasjonen kan tyde på. 

Det aller mest spennende med hele lekkasjen er nok dog de mystiske kodenavnene som ble observert. Vi krysser fingrene for at Project Muffin i virkeligheten er den myteomspunnede Valve-oppfølgeren vi alle venter på – Ricochet 2.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.