Klar for Jordens undergang?
0

Klar for Jordens undergang?

des 19 Spill.no  

Funcom har satt i gang et ARG (Alternate Reality Game) i oppkjøringen til lansering av oppdateringen End of Days for nettrollespillet The Secret World.

Slutten?

Oppdateringen slippes passende nok fredag 21. desember – datoen de som tror på slikt er overbevist om at verden går under. The Secret World handler nettopp om at slike myter har et snev av sannhet over seg, så timingen er mildt sagt slående.

Se video

ARG-spesialist Funcom har selvsagt et lite spill planlagt for ventetiden frem til fredagens lansering, hvor man ved hjelp av “hacking” jobber seg gjennom en lang rekke småoppgaver, som ikke bare er fornøyelige i seg selv, men som også åpner opp gjenstander i selve spillet. Som kjent er The Secret World ikke lenger et abonnementsstyrt nettrollespill, noe spillsjef Joel Bylos forklarer med følgende gullkorn:

– Det er verdens ende. Det er ikke som om vi trenger pengene i slutten av måneden uansett!

ARG

ARG-spill foregår typisk i vår egen verden, og lar deltakerne samarbeide og jobbe indivuduelt for å løse et mysterie eller lignende utfordring, som innledningsvis ikke er særlig tydelig. Klikk deg over til The Situation Room for å gjøre ditt i tiden frem mot apokalypsen, og sjekk innom forumet for å holde deg oppdatert på progresjonen.

The Secret World utvikles av Funcom og utgis av Electronic Arts for PC. Les anmeldelsen av spillet her. Oppdateringen End of Days slippes 21. desember 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.