Kojima går for åpen verden
0

Kojima går for åpen verden

des 21 Spill.no  

Hideo Kojima, mannen bak Metal Gear-spillene, jobber med et helt nytt spill som har fått tittelen Project Ogre. Forrige uke slapp spillskaperen det første skjermbildet fra spillet (som du kan se over her) via sin Twitter-konto. Nå har han avslørt nye detaljer til amerikanske CNN.

Åpen verden

I motsetning til Metal Gear Solid-spillene, som har foregått på individuelle enkeltkart, kommer Project Ogre til å foregå i en åpen spillverden som spilleren selv kan utforske.

– I stedet for å lage noe veldig filmatisk planlegger jeg å lage noe som er veldig fritt, forteller Kojima til CNN, ifølge Eurogamer.

Metal Gear Solid-spillene er kjent for sine lange og filmatiske mellomsekvenser, så dette er et steg i ny retning for spillskaperen. Spillet skal finne sted i en helt åpen verden, der spillerern kan utforske fritt. Kojima påstår at spillet vil bli så stort at spillerne vil fortsatt oppdage nye ting, selv etter over hundre timers spilletid.

Format eller lanseringsdato har ikke blitt annonsert ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.