Kommer Bioshock til Switch?
0

Kommer Bioshock til Switch?

jan 14 Anders Lønning  

Nintendo Switch har vist seg å være en konsoll som passer så å si alle slags opplevelser selv de vi gjerne ikke trodde konsollen skulle klare. For noen år siden fikk vi både DOOM og Wolfenstein 2: The New Colossus, som etter litt patching etter lansering endte opp med å være kurante versjoner av de respektive spillene og i fjor kom The Witcher 3: Complete Edition, et spill undertegnede storkoser seg med om dagen.

Nå kan det også se ut til at BioShock: The Collection kan være på vei til Switch, for på nettsiden til det taiwanesiske klassifiserings organet dukket det opp fire separate titler som i følge nettstedet skal være sendt inn av Take-Two Asia. De titlene er:

  • BioShock Remastered
  • BioShock 2 Remastered
  • BioShock Infinite: The Complete Edition
  • BioShock: The Collection

Bilderesultat for Bioshock

Ettersom spillene er listet opp på denne måten er mener vi det er god grunn til å tro at spillene skal kunne kjøpes både individuelt og som en samlet pakke. Ingen lanseringsdato på nettsiden, men med tanke på at det svirrer rykter om en nært forestående Nintendo Direct sending våger vi å tro at en annonsering kan dukke opp der.

Jeg føler at BioShock serien har gått gjennom en berg og dal bane når det kommer til hvordan mange har valgt å se tilbake på dem, da mye av snakket rundt spillene ofte ender opp med at noen mener spillene er oppskrytte, men jeg tror tiden er inne for at i hvert fall jeg skal legge Rapture og Columbia et nytt besøk.

Kanskje folk endelig ser BioShock 2 for det strålende spillet det er denne gangen?

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.