Lager Bioware Command & Conquer eller Mercs Inc?
0

Lager Bioware Command & Conquer eller Mercs Inc?

nov 23 Spill.no  

Bioware har sluppet et svært kort klipp fra det uannonserte spillet som skal avdukes på neste måneds prisutdeling Spike Video Game Awards.

Mer kjøtt på benet

Etter at et enkelt bilde skapte en flom av spekulasjoner, har nå Bioware besluttet å slippe et kort filmklipp i klørne på internetts kløktige detektiver. Som i bildet blir vi presentert med eksplosjoner og tanks, denne gangen sett fra fugleperspektiv.

Command & Conquer?

Et av de mest prominente ryktene for tiden går på at vi snakker om et nytt Command & Conquer-spill. En LinkedIn-profil forteller om en stilling i “Victory Games – Bioware”. Vicotry Games er et nyoppstartet studio som jobber med et nytt Command & Conquer-spill. De har imidlertid aldri vært koblet til Bioware før, og bildene vi har sett fra spillet kan fint dreie seg om dette universet.

Mercs Inc?

Det andre store ryktet kom fra NeoGAF-brukeren Nirolak, som tror vi snakker om at det nedlagte prosjektet Mercs Inc har blitt plukket opp av Bioware.

-Visceral Los Angeles er ikke lenger en del av Visceral. Visceral Los Angeles var satt sammen av restene av Pandemic, som pleide å være en del av Bioware. Visceral Los Angeles jobbet med det som pleide å være Mercs Inc, men prosjektet ble senere flyttet til Frostbite 2, og skulle bli en del av Army of Two 3, forteller Nirolak i innlegget sitt.

Mercs Inc

Biowares neste spill skal annonseres på spillprisutdelingen Spike Video Game Awards den 10. desember.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.