Legendenes kamp
0

Legendenes kamp

jul 26 Spill.no  

Det har lenge ligget mange rykter i luften om et mulig samarbeid mellom Capcom og Namcos elskede spillserier. Det var derfor ikke helt uventet at en annonsering ville bli gjort. Likevel var det full jubel da Capcoms Yoshinori og Namcos Katsuhiro Harada gikk sammen opp på scenen under San Diego Comic-Con, som ble avsluttet igår. Det var først og fremst «Street Fighter X Tekken» som ble vist frem denne gangen, men Katsuhiro Harada lover at en tilsvarende tittel, mest sannsynlig kalt «Tekken X Street Fighter», er under utvikling hos Namco. «Street Fighter X Tekken» vil nemlig bruke kjente og kjære karakterer fra begge seriene i det man kalle typisk «Street Fighter»-spillestil. Det er derfor å forvente at Namcos tittel vil gjøre det samme bare i typisk «Tekken»-spillestil isteden.

 

Det er fortsatt mye hemmelighetskremmeri rundt de to titlene og akkurat hvilke karakterer som vil gjøre en opptreden og hvordan de vil bli oversatt er fortsatt usikkert. Foreløpig er det bare Ryu og Chun-Li som representerer «Street Fighter»-serien, mens Kazuya Mishima og Nina Williams representerer «Tekken»-serien. Disse fire ble også vist i aksjon, se bildene på neste sidene. Vil du veldig gjerne ha bevegelige bilder kan du også sjekke ut annonseringstraileren under.

 

Se flere bilder fra «Street Fighter X Tekken» på neste side.

 

«Street Fighter X Tekken» har ingen antydet slippdato. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

 

 

Se flere bilder fra «Street Fighter X Tekken» på neste side.

«Street Fighter X Tekken» har ingen antydet slippdato. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.