Livet i den ville vesten
0

Livet i den ville vesten

mar 18 Spill.no  

Rockstar Games prøver å tilfredsstille alle western-fans med sitt kommende «Red Dead Redemption». Satt til grenseområdet mellom U.S.A og Mexico på starten av 1900-tallet, vil spillerne bli satt inn i et konfliktpreget område hvor den industrielle revolusjonens tekniske framsteg prøver å overkomme den ville vestens levemåter. Det er derimot ikke alle som er klare til å ta imot forandringene med åpne hender og mange velger å kjempe for det de er vant med. Fylt med kriminelle banditter, harde lovmenn og aggressive villdyr lover «Red Dead Redemption» sine byer og villmark en rekke eventyr. Forventningene til spillet har også jevnt vokst over de siste tre måneden. Det var særlig første del av Rockstar Games «gameplay series»-trailere som snudde hoder i slutten av fjoråret. Nå kommer neste og tredje del av den allerede etterlengtede trailer-serien.

 

Traileren, som kan ses under, er altså tredje del i Rockstar Games «gameplay series». Her gis det et dokumentaraktig blikk på «Red Dead Redemption» sine premisser og kjennetegn. Denne gangen er det med overskriften «Life in the West». Traileren fokuserer på landområdene man vil traversere og hvordan spillerne kan omgås med de forksjellige dyr og folkeslagene. Om du ikke har sett de enda, finner du de to tidligere trailerne fra serien i relaterte artikler under videoen.

 

«Red Dead Redemption» har slippdato 21. mai 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.