Lucasarts gjenutgir klassiker
0

Lucasarts gjenutgir klassiker

apr 26 Spill.no  

I mars annonserte Lucasarts at de jobber med en oppdatert versjon av det klassiske pek-og-klikk-eventyret «The Secret of Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge». Lucasarts forsøkte seg med en relansering av det første spillet i serien i fjor sommer, og den ble mottatt så godt at de nå gir oppfølgeren samme behandling.

Nytt og bedre

Den nye versjonen vil være spillbar med oppgradert HD-grafikk, og musikk og stemmeskuespill spilles inn på nytt. Ettersom mange moderne spillere kanskje ikke har den samme tålmodigheten fortidens eventyrspillere hadde, vil den også inkludere et eget hint-system som kan brukes om man står fast.

Nylig annonserte Lucasarts enda en ny funksjon i det oppdaterte spillet. I et Gamespot-intervju røper de originale skaperne av at de jobber med å spille inn et kommentarspor til spillt. Dermed kan man få unik bakgrunnsinformasjon om spillets utvikling fra Ron Gilbert, Dave Grossman og Tim Schafer. Kommentarspor er vanlig i filmsammenheng, men relativt nytt og uprøvd i spill.

«Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge» er annonsert for iPhone, Mac, PC, Playstation 3 og Xbox 360 som digitalt nedlastbart spill. Lanseringsdato er en eller annen gang i sommer.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.