Massesøksmål mot Blizzard
0

Massesøksmål mot Blizzard

nov 11 Spill.no  

Spillstudio Blizzard Entertainments salg av såkalte Battle.net Authenticators har ført til at massesøksmål fra forbrukerne, melder GI.biz.

Skjult utgift

Bakgrunnen for søksmålet skal være flere tilfeller av hacking av spillnettverket Battle.net, hvor eiere av Blizzard-spill må registrere seg for å spille. Disse beviser at Authenticators, plastdingser som generer et ytterligere passord for ekstra sikkerhet under innlogging, ikke virker som Blizzard lover, mener saksøker.

Authenticator er gratis som app til både Android og iOS, men de uten smarttelefoner må punge ut for den fysiske modellen.Disse utgjør både en skjult kostnad for spillkunder, ettersom Blizzard beskriver Authenticators som nødvendige «for i det hele tatt å ha en minimal beskyttelse av personlig, privat og økonomisk informasjon», og ikke minst falsk sikkerhet.

Saksøker krever erstatning for eventuelle tap, samt at Blizzard fjerner kravet om registrering på Battle.net for å spille studioets spill som ikke er nettrollespill.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.