Meld deg til betatesting
0

Meld deg til betatesting

sep 07 Spill.no  

Et av de mest etterlengtede spillene blant PC- og Mac-spillere akkurat nå er Diablo III fra Blizzard. Nå har Blizzard annonsert at en omfattende betatesting av det kommende spillet er rett rundt hjørnet, og hvordan du melder deg på forklarer vi her.

Battle.net

Det hele foregår nemlig gjennom Battle.net, som er Blizzards egen nettbutikk og onlinesystem. Har du spill som Starcraft II eller World of Warcraft så har du allerede registrert en konto på Battle.net, da er det bare å logge inn. Hvis ikke må du lage deg en ny konto. Merk at Blizzard vil kun godkjenne søknader fra folk som har Blizzard-spill knyttet til kontoene sine.

Når du er logget inn må du gå til kontosiden din, her skal du finne en knapp som heter Beta Profile Settings til høyre. Ved å klikke på denne laster du ned et lite program kalt SystemCheck, og etter du har kjørt dette programmet vil Blizzard ha mottatt informasjon om din maskin, og din søknad om å få betateste Diablo III vil være levert.

Merk at du er ikke garantert å få betatilgang selv om du følger instruksene over til punkt og prikke. Blizzard vil manuelt velge hvem som skal få tilgang. Når betatestingen starter vet vi ikke, men mest sannsynlig er den rett rundt hjørnet ettersom de har begynt å ta inn søknader.

Diablo III utvikles av Blizzard og utgis av Activision Blizzard. Spillet skal gis ut på PC og Mac. Lanseringsdato er ikke fastslått ennå.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.