Mer Borderlands 2 neste uke
0

Mer Borderlands 2 neste uke

okt 12 Spill.no  

Borderlands 2-utvidelsen Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty lanseres allerede tirsdag 16. oktober, melder Associated Press.

Sandrøver

Som et knippe nye achievements som fulgte Mechromancer-pakken tidligere denne uken kunne avsløre, åpnes et helt nytt område på Pandora opp, ved navn Oasis. At området er tomt for vann, hindrer ikke et tydelig pirat-tema gjennom hele området, og det føles ifølge Gearbox-sjef Randy Pitchfork “mer som Tatooine enn et hav”. Og sjefen for sandødet er Captain Scarlett, mektig pirat.

Hvorvidt det er vel tidlig å begynne å selge utvidelser under en måned etter lansering, overlater vi til våre lesere å vurdere, men ingen skal beskylde Gearbox for å ha levert et innholdsfattig hovedspill, noe vi også understreker i vår henrykte anmeldelse. Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty kommer til å koste 800 MS-poeng, eller tilsvarende 10 dollar på PC og Playstation Network.

Borderlands 2 er utviklet av Gearbox og utgitt av 2K Games. Tilleggspakken Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty lanseres 16. oktober. Les anmeldelsen av spillet HER.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.