Mer info om Witcher-skapernes fremtidsrollespill
0

Mer info om Witcher-skapernes fremtidsrollespill

okt 19 Spill.no  

Tidligere i år annonserte CD Projekt Red at de var i gang med utviklingen av et fremtidsrollespill basert på terningrollespillet Cyberpunk 2020. I går kveld annonserte de tittelen på det kommende spillet, og litt ny informasjon.

2077

Spillet heter nå Cyberpunk 2077, og vil – som tittelen indikerer – foregå i år 2077. Ifølge pressemeldingen vil spillerne kastes inn i en fremtidsverden hvor avansert teknologi har blitt en velsignelse og forbannelse for menneskeheten. I sedvanlig CD Projekt Red-stil vil historien være ikke-lineær og grene ut i flere retninger.

Åstedet for handlingen er Night City, og flere lokasjoner fra terningrollespillet vil være gjenskapt i spillform, deriblant en kampsone hvor gategjenger herjer, nattklubben Afterlife og baren Forlorn Hope.

Den polske utvikleren CD Projekt Red er kjent for rollespillserien The Witcher, som foregår i et mørkt fantasy-univers. Cyberpunk 2077 er det første spillet de lager utenom Witcher-serien.

Cyberpunk 2077 utvikles av CD Projekt RED for PC. Mer info om spillet kan du finne på spillets hjemmeside.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.