Metal Gear Rising til PC preges av nettproblemer
0

Metal Gear Rising til PC preges av nettproblemer

jan 10 Spill.no  

Metal Gear Rising: Revengeance ble opprinnelig lansert til PS3 og Xbox 360 i februar i fjor, og i går fikk omsider PC-eierne ta del i moroa. Lanseringen av spillets PC-versjon foregikk imidlertid ikke helt uten problemer. Mange Steam-brukere med manglende eller ustabil nettilgang opplevde å bli kastet ut av spillet, eller i verste fall ikke få startet spillet i det hele tatt. 

PC-portens nettproblemer skapte et rykte om at Revengeance har et innebygd DRM-system som ikke har blitt gjort rede for på spillets Steam-sider, men Konami kunne kort tid etter lanseringen bekrefte at dette ikke er tilfelle. Selskapet annonserte gjennom deres Twitter-profil at de er obs på problemene, og arbeider for øyeblikket med en løsning, noe Platinum Games’ JP Kellams senere bekreftet. JP Kellams understreket også at problemene kommer av en feil, ikke av et DRM-system som krever at du alltid har nettilgang.

Dermed kan det være lurt å vente med et eventuelt kjøp av Metal Gear Rising: Revengeances PC-port til Konami og Platinum Games’ får løst problemene – i hvert fall om du har dårlig nettilgang eller planlegger å spille uten å være koblet til Internettet. 

Kilde: Polygon

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.