«Modern Warfare 2» inspirerte terror?
0

«Modern Warfare 2» inspirerte terror?

jan 26 Spill.no  

Ifølge New York Times har TV-stasjonen Russia Today rettet pekefingeren mot «Call of Duty: Modern Warfare 2» som en mulig inspirasjonskilde for terrorhandlingen på en russisk flyplass mandag denne uka.

Speilbilde

Mandag drepte en terrorist 35 mennesker på Domodedovo-flyplassen i Moskva, ved å sprenge seg selv i lufta. Nå har TV-stasjonen Russia Today påpekt en mulig sammenheng med spillet «Call of Duty: Modern Warfare 2». TV-kanalen viser i innslaget sitt frem nivået «No Russian», der spilleren er del av en terroristgruppe som skyter ned sivile på en russisk flyplass.

Ifølge reporteren på Russia Today er terroraksjonen på Domodedovo-flyplassen et speilbilde av spillets handling. En terrorekspert fra Fox News understreker at terrorister gjerne kan bruke dataspill som trening for terrorangrep.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.