Nå kommer PlayStation Classic
1

Nå kommer PlayStation Classic

sep 19 Anders Lønning  

Sent i går kveld annonserte Senior visepresident for PlayStation Worldwide Marketing, Eric Lempel, via Sony’s egen PlayStation blog, at en ny mini-konsoll skal være på vei.

Det er altså den første PlayStation maskinen som nå får mini-konsoll overhalingen, og den snart 25 år gamle konsollen kommer forhåndslastet med 20 klassikere, deriblant Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3 og Wild Arms. En mer komplett liste skulle Sony komme tilbake til etterhvert.

Konsollen skal være omtrent 45% mindre i størrelse enn original konsollen, men beholder det ikoniske første designet til den første utgaven av maskinen. Konsollen er nok dermed alt for liten til å kjøre disker for de som skulle ha noen liggende rundt. Konsollen kommer også med to kontrollere.

Konsollen lanseres 3. desember og skal koste 99.99 dollar i USA, noe som vil si rundt 815 kroner her, men tradisjonen tro regner jeg med vi kan forvente at den koster vel over tusenlappen her til lands.

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.