Nå kommer PlayStation Classic
1

Nå kommer PlayStation Classic

sep 19 Anders Lønning  

Sent i går kveld annonserte Senior visepresident for PlayStation Worldwide Marketing, Eric Lempel, via Sony’s egen PlayStation blog, at en ny mini-konsoll skal være på vei.

Det er altså den første PlayStation maskinen som nå får mini-konsoll overhalingen, og den snart 25 år gamle konsollen kommer forhåndslastet med 20 klassikere, deriblant Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3 og Wild Arms. En mer komplett liste skulle Sony komme tilbake til etterhvert.

Konsollen skal være omtrent 45% mindre i størrelse enn original konsollen, men beholder det ikoniske første designet til den første utgaven av maskinen. Konsollen er nok dermed alt for liten til å kjøre disker for de som skulle ha noen liggende rundt. Konsollen kommer også med to kontrollere.

Konsollen lanseres 3. desember og skal koste 99.99 dollar i USA, noe som vil si rundt 815 kroner her, men tradisjonen tro regner jeg med vi kan forvente at den koster vel over tusenlappen her til lands.

https://youtu.be/nl2h8LDq_oI

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill i et tiår nå, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.