Nintendo eShop er nede for vedlikehold
0

Nintendo eShop er nede for vedlikehold

des 09 Spill.no  

De som eier Nintendo 3DS eller Wii U har kanskje lagt merke til at Nintendo eShop for øyeblikket er utilgjengelig. Grunnen er at Nintendo vedlikeholder butikktjenesten, sannsynligvis i forbindelse med en kommende oppdatering som skal fungere på tvers av 3DS og Wii U. Dette ble annonsert i en Twitter-melding fra Nintendo Amerika.

Vedlikeholdsprosessen ble iverksatt klokken 18:00 norsk tid, og den skal angivelig vare hele natten fram til 05:00. Med andre ord vil den neppe skape så alt for stor misnøye for brukere her til lands, men i USA må Nintendo-spillere derimot belage seg på å være utestengt fra butikk-tjenestene hele dagen.

Den kommende oppdateringen for Nintendo-konsollene vil legge til noe de som eier begge konsollene har etterspurt – muligheten til å binde sammen eShop-kontoene for Nintendo 3DS og Wii U. Etter oppdateringen vil man kunne bruke en felles Nintendo Network ID som man kan bruke til å handle på begge konsollene, slik at man slipper å fylle to kontoer opp med penger.

Oppdateringen vil i tillegg bringe Miiverse over til Nintendo 3DS. Miiverse er en nettplattform skapt for at alle Nintendo-spillere skal kunne kommunisere lettere.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.